Header
◄ Edellinen
▲ Top
  HAKUSUODATIN +
Hinta
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 ja enemmän
0
Pituus
120 cm ja pienempi
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm ja korkeammat
0
Valaistus
LEDillä
Warm-led
0
Ilman LEDiä
0
Materiaali
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Lumi
Flock
0
Väri
Vihreä
Green
0
Valkoinen
Wit
0
Flock/Lumi
Flock
0
Musta
Black
0
Sininen
Blue
0
Vaaleanpunainen
Pink
0
Rakentaminen
Saranoitu rakenne
Hinged
0
Koukutettava rakenne
Hook-on
0
Sisällä tai ulkona
Sisäinen käyttö
0
Sisä- ja ulkopuolinen käyttö
Binnen-buiten
0

Kaikki keinotekoiset joulukuuset PE - kaikki eri mallia

 

 
Tarjoamme erilaisia luonnollisen näköinen PE keinotekoiset joulukuuset ja lämmin vahva LED PE keinotekoiset joulukuuset, leveä ja pieniä malleja. Myymme keinotekoiset joulukuuset, jotka koostuvat sekoitus materiaaleja PE ja PVC, keinotekoiset joulukuuset valmistettu 100% PE materiaalia, ja Arizona valkoinen keinotekoinen joulukuusi tehty sekoitus PE-ja PVC-materiaalien. Kaikki keinotekoiset joulukuuset on luonnollisen näköinen, lähes oikeaa puuta!

Ylellisyys PVC joulukuuset

Tarjoamme erilaisia PVC keinotekoinen joulukuuset, leveä ja pieniä malleja. Myymme keinotekoiset joulukuuset, jotka koostuvat täysin PVC materiaalia, mutta myös sekoitus PVC ja PP-aineisto. Maine on PVC keinotekoinen joulukuusi saatavana värit valkoinen, musta ja pinkki. Meillä on myös lunta / parven keinotekoinen joulukuusi,

Keinotekoiset joulukuuset valot ja vahva warm LED

On olemassa erilaisia keinotekoiset joulukuuset integroitu valaistus ja vahva Warm LED valot saatavilla. Puut koostuvat PE, PVC-materiaali tai sekoitus PE, PVC tai PP-aineisto.1 Minute Puu Deluxe vahva lämmin LED on puu, joka on varustettu vahva Warm LED valaistus ja on valmis koristeluun minuutin sisällä. Kaikki keinotekoiset joulukuuset integroitu valaistus ja lämmin vahva Warm LED-valot ovat saranoitu rakentaminen. Nämä puut ovat kasaantuneet 3 osaa: ylä-, keski-ja alaosassa yhdessä vahva metalli jalka. Jotkut puut ovat vielä pre-valaistu.

Premium Kuuset - kaikki mallit

Premium Kuuset LED - kaikki mallit

Joten oikeastaan se ei ole vielä antanut! Nämä puut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Näin puun saada luonnollisen ulkonäön, koska oksat ja neulaset takakonttiin, PVC ja sekoitus PE ja PVC. Nämä puut kuuluvat keskiluokkaan tuotteita ja myydään hyvin keräämisessä Royal Christmas. Palkkion LED keinotekoiset joulukuuset ovat saatavana koot 120 cm, 150 cm, 180 cm, 210 cm, 240 cm ja 270 cm.

Suuri Puu 3 metrin - myös micro, connector ja vahva lämmin LED-valaistus

Keinotekoinen joulukuuset suurempi kuin 300 cm, Kunnes 450cm, tarjoamme Iowa ja Utah mallistomme.Keinotekoinen joulukuusi Iowa Deluxe koostuu sekoitus PE-ja PVC-materiaalien, keinotekoinen joulukuusi Utah koostuvat PVC-materiaali. Molemmat keinotekoiset joulukuuset ovat saatavilla myös mikro, liitin tai vahva Warm LED valaistus.Liitin valaistus on max. 5x yhdistettävissä.

PP / PVC Puut - kaikki mallit

Tarjoamme erilaisia kohtuuhintaisia PVC, PE ja PP keinotekoiset joulukuuset, jossa-ja ilman integroitua valaistus / lämmin LED-valot. Meillä on laaja ja pieniä malleja saatavilla. Colorado PP / PVC Premium on varustettu mänty omenoita koristeena.

PP / PVC Puut - kaikki mallit

Tarjoamme erilaisia kohtuuhintaisia PVC, PE ja PP keinotekoiset joulukuuset, jossa-ja ilman integroitua valaistus / lämmin LED-valot. Meillä on laaja ja pieniä malleja saatavilla. Colorado PP / PVC Premium on varustettu mänty omenoita koristeena.

Toiminta Puut - kaikki mallit

Tarjoamme erilaisia kohtuuhintaisia PVC, PE ja PP keinotekoiset joulukuuset, kanssa ja ilman integroitu valaistus / vahva lämmin LED-valot. Meillä on laaja ja pieniä malleja saatavilla. Colorado PP / PVC Premium on täysin varustettu käpyjä koristeena.

1 Minuutti Puut ja vahva warm LED - valmis koristeluun 1 minuutti!

Ainutlaatuinen Royal Joulu on tämä sensaatiomainen järjestelmä, joka säästää paljon aikaa ja vaivaa. Kanssa 1 minuutti puu järjestelmä Royal joulun sinun ei tarvitse avautua puun uudelleen. Tämä puu on kolme tai useampia saranoitu osia, jotka kun laittaa yhteen, heti olettaa muodossa täysin muotoinen joulukuusi, jonka avulla voit aloittaa koristamaan minuutin sisällä. Puu on raskaiden PVC vinkkejä, jotka eivät vaadi ylimääräisiä muotoiluun elämän puun, eikä murskata varastoinnin aikana. Se on vahvaa terästä keskisalkoa, ja ruostumattoman teräksen ytimiä kussakin kärjessä tukevat raskain koristeet. Liitä vain eri osissa, avaa saranoitu oksat ja puu on valmis! Mielenosoitukseen elokuvan voit nähdä, kuinka nopeasti voit rakentaa tämän puun. Puu on aina pakattu vahva säilytyslaatikko kahvat, joten voit helposti pakata ja tallentaa joulun jälkeen. Tietenkin tämä puu on valmistettu palonestomateriaali turvallisuutesi. On alla olevista kuvista voi nähdä, kuinka kauniin yksityiskohtaisia, kuusen oksat ovat. 1 Minuutti puu on saatavana myös integroitu vahva lämmin LED-valaistus. Kaikki 1 minuutti puut koostuvat saranoitu rakentamisen. Nämä puut ovat kasaantuneet 3 osaan: ylä-, keski-ja pohja vahva metalli jalka.

Värilliset - Trendikkäät Kuuset - kuten valkoinen ja musta - värit valkoinen, musta, sininen ja vaaleanpunainen!

Keinotekoinen joulukuusi trendikkäitä värejä valkoinen, musta, pinkki tai sininen? Tarjoamme erilaisia Värilliset keinotekoiset joulukuuset materiaaleja PVC, PE ja sekoita PE / PVC. Valkoinen keinotekoinen joulukuusi Maine on saatavana myös integroitu vahva lämmin LED-valaistus. Vieressä värillinen keinotekoiset joulukuuset meillä on parvi keinotekoiset joulukuuset. Tämä parvi keinotekoinen joulukuusi on saatavana joko vahva lämmin LED-valot.

Puoli Kuuset ja ilman lämmin led!

Puolet keinotekoinen joulukuusi Dakota on saatavilla tai ilman LED-valaistus lämmin ja erittäin sopiva asennettavaksi esim. Kapea käytävä / ravintola jne. Tämä puu on saatavana koot 150 cm, 180 cm ja 210 cm.

Jouluvalot lipputanko LED - Jouluvalot Lipputanko single Flash warm LED - saatavissa 1,85m / 3m / 4,2m / 6m / 8m ja 10m!

Lipputanko joulukuusi on ainutlaatuinen jouluvalot puussa muodossa korkeudet 1.85,3, 4,2, 6, 8 ja 10 metriä.Ylellisyyttä jouluvalot koostuu sadoista Lämmin valkoinen LED-valot ja katkaista helposti, jouluvalot Lipputanko single Flash warm LED, järjestelmän kautta teidän lipputanko. Kun tulee pimeää on kaunis valaistu joulukuusi ansiosta ainutlaatuinen kuvio monien valot. Vaikutus on sama joka puolelta. (3D) valaistus on toimitettava sisällä tai sen ulkopuolella, ja lipputanko puut kiinteässä säiliöissä.

Lipputanko puut toimitetaan 1,85-4 metriä omalla masto ja olet 10-20 minuuttia.
Ja erityisesti puiden lipputanko 6 metrinen ja deluxe mallin € 99,- for 6 metriä korkea lipputanko ostaa meiltä. Tämä maston voit sijoittaa, pinota eri palaset yhteen ja voit seistä lipputanko minne haluat. Ja sitten on noin 30 minuuttia lipputanko joulukuusi salkoon. Sillä lipputanko 8 ja 10 metriä, sinun pitäisi olla oma masto ja lipputanko joulupuut olet nostetaan noin 45 minuuttia.

Tilaa ennen klo 13 Toimitusaika 2 - 3 päivää!
Transport
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Miksi? Napsauttaa täällä lisätietoja ja tietosuojaselosteemme.