Header
◄ Edellinen
▲ Top
  HAKUSUODATIN +
Hinta
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 ja enemmän
0
Pituus
120 cm ja pienempi
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm ja korkeammat
0
Valaistus
LEDillä
Warm-led
0
Ilman LEDiä
0
Materiaali
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Lumi
Flock
0
Väri
Vihreä
Green
0
Valkoinen
Wit
0
Flock/Lumi
Flock
0
Musta
Black
0
Sininen
Blue
0
Vaaleanpunainen
Pink
0
Rakentaminen
Saranoitu rakenne
Hinged
0
Koukutettava rakenne
Hook-on
0
Sisällä tai ulkona
Sisäinen käyttö
0
Sisä- ja ulkopuolinen käyttö
Binnen-buiten
0

Historia joulukuusi

 

- 1510 -Ensimmäinen kirjallinen todistekoristeltu joulukuusi tulee Riika , Latvia . Men ofpaikallisten kauppiaiden killan koristeltupuu keinotekoinen ruusuja , tanssi sen ympärillä markkinoilla ja sytyttivät sen tuleen . Rose on käytetty monta vuotta ja pidetäänsymboliNeitsyt Marian .

- 1530 - On ennätys Alsacen , Ranska ( sitten Saksan alueella ) , että puut myytiinmarkkinoilla ja toi kotiin ja perustaa undecorated . Lait rajoitettukooksi " 8 kenkä pituudet " ( hieman yli 4 metriä ) .

- 1600 - Vuoteen17th century , se oli yleinen Saksassa sisustaa joulukuuset omenoita . Tämä käytäntö olijäänne14. ja 15. vuosisatojen , kun ikivihreä oksilla roikkui omenat olivatvain potkuri käyttää"ihme soittaa ", joka suoritettiinkirkot 24. joulukuuta . 24 joulukuu oli Adam & Eve päivävarhaisen kristillisen kalenterin janäytelmiä käytettiin tapoihin opettaaRaamatunpitkälti lukutaidoton väestö .

- 1700 - Osissa Itävallassa ja Saksassa , ikivihreä vinkkejä tuotiinkotiin ja ripustaa ylhäältä alas katosta . He olivat usein koristeltu omenoita , kullattu pähkinöitä ja punainen paperi nauhat . Syötävät koristeet tuli niin suosittu Joulukuuset , että ne olivat usein kutsutaan " sugartrees . "Ensimmäinen tilit käyttää kynttilöitä kuin koristeita Joulukuuset tulevat Ranskasta 18-luvulla .

- 1800 -Joulukuusi otettiin käyttöönYhdysvalloissa Saksan uudisasukkaita . Se nopeasti kasvoi kooltaan pöydän ja lattiasta kattoon .

- 1851 - Joulukuuset alettiin myydä kaupallisesti Yhdysvalloissa . Ne otettiin satunnaisestimetsistä .

- 1853 - Franklin Pierce on hyvitetään tuoensimmäinen joulukuusi Valkoiseen taloon .

- 1800 -Ensimmäinen lasi koriste tuotuYhdysvaltoihin , jälleen Saksasta . Ensimmäinen niistä olivat enimmäkseen palloa , mutta myöhemmin ketjut pallot , lelut ja luvut yleistyi .

- Noin 1883 - Sears , Roebuck & Company alkoivat tarjotaensimmäinen keinotekoinen joulukuuset - 33 raajojen 0,50 dollaria ja 55 raajojen 1,00 dollaria .

- 1900 - Koska overharvesting ,luonnollinen tarjonta ikivihreitä alkoi tuhoutuu . Suojelijat hätääntyi , ja monet lehdet alkoivat rohkaista ihmisiä korvatakeinotekoinen " lumi" kuuluvat puu , joka koostuuhaaralehtipuu kääritty puuvillaa .

- 1901 -ensimmäinen joulukuusi tilalla aloitettiin vuonna 1901 , kun WV McGalliard istutettu 25000 kuusen tilallaan New Jersey . Myös vuonna 1901 , Theodore Roosevelt yritti pysäyttääkäytännössä ottaa joulukuuset pois huolimetsien tuhoutumisesta . Hänen kaksi poikaansa eivät ole samaa mieltä ja avukseen luonnonsuojelija Gifford Pinchot taivutellapresidentti , että tehdään oikein ,käytännössä ei ollut haitallistametsien .

- 1930 - Presidentti Franklin D. Roosevelt aloittijoulukuusi maatilan tiluksillaan Hyde Park , New York .

- 1966 -National Christmas Tree Association aloitti perinteikäs perinne ottaaGrand Champion tuottaja esittääjoulukuusiFirst Lady näytettäväksiBlue RoomValkoisen talon . Tämä vuosi , Howard Pierce Black River Falls , Wisconsin , esittelipuu presidentti Lyndon Johnson ja First Lady Lady Bird Johnson .

- Tänään - Noin 25-30 miljoonaa Real Joulukuuset myydään vuosittainYhdysvalloissa . Lähes kaikki nämä tulevat Christmas Tree istutukset.

Keinotekoinen joulukuusi

Keinotekoinen joulukuusi onväärennös joulukuusi , joka on alun perin valmistettu paperi ja pahvi , mutta nykyään ne ovat lähinnä muovilla.Sormien kehityksenkeinotekoinen joulukuusi on käynyt läpipitkän tien . Vuonna 1883tavaratalo Amerikassa esitteli ensimmäisen kaupallisen version : 25 löysä oksia , koristeltu punaisia marjoja . Vuonna30smuovi puita tuli suosittu . Useimmat olivat siis valmistetaan tehtaissa , joissa wc harjat tehdään . Myöhemminalkoi joulukuuset valmistettu alumiinista , mutta niiden tuotanto päättyi nopeasti .

Keinotekoinen joulukuusi on kehittynyt merkittävästi viime vuosina . Lisäksi puut PVC ( polyvinyylikloridi ) ( katso myöselokuva ) , on nyt puut PE ( polyeteeni ) ( katso myöselokuva ) valmistettu. Tämä ontäysin erilainen tuotantomenetelmä , jossa tuellamuotintodellinen haara olennaisesti " kopioitu" voi olla . Sinulla on myös puita PP ( polypropeeni ) ( ks. myöselokuva) ja parvi ( katso myöselokuva ) . Viime puut lumetettua . Nykyään on olemassa eri värejä joulukuusia , koskamuutettavissa trendejä . Kuten musta, valkoinen ja jopa vaaleanpunainen joulukuuset . Värinen keinotekoinen joulukuuset ovat laajalti käytössä näyteikkunoissa , näyttelytiloissa ja kauppoja . Suurten kauppaketjujen ja toreilla '' jättiläisten '' suunniteltu . Nämä ovat puut jopa 15 ( ! ) Metriä korkea . Käyttöönotto keinotekoiset joulukuuset olivat usein aikaa vievää , mutta tietyt modernit puut ovat käyttövalmiina muutamassa minuutissa oksia luonnollisesti räjähtää , katso esim. 1 minuutti puu . Nykyään voi ostaatölkkihajutodellinen puukeinotekoinen joulukuusi luodakseenilluusion vielä . " Real " puun käytön lisäksi näkökohtia , on myös tärkeää , ettäfake puu on palonestoaineita .

Keinotekoiset joulukuuset myydään Special Christmas , puutarhamyymälöissä ja rautakauppaa ja internetissä: www.muovikuusi.nl

Filmi PE materiaali:

Filmi PVC materiaali:

Filmi PP materiaali:

Filmi Flock materiaali:

Tilaa ennen klo 13 Toimitusaika 2 - 3 päivää!
Transport
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Miksi? Napsauttaa täällä lisätietoja ja tietosuojaselosteemme.