Header
◄ Edellinen
▲ Top
  HAKUSUODATIN +
Hinta
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 ja enemmän
0
Pituus
120 cm ja pienempi
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm ja korkeammat
0
Valaistus
LEDillä
Warm-led
0
Ilman LEDiä
0
Materiaali
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Lumi
Flock
0
Väri
Vihreä
Green
0
Valkoinen
Wit
0
Flock/Lumi
Flock
0
Musta
Black
0
Sininen
Blue
0
Vaaleanpunainen
Pink
0
Rakentaminen
Saranoitu rakenne
Hinged
0
Koukutettava rakenne
Hook-on
0
Sisällä tai ulkona
Sisäinen käyttö
0
Sisä- ja ulkopuolinen käyttö
Binnen-buiten
0

Lehdistötiedote

Christmas Trends 2017

 

 

A new interview with a passionate entrepreneur every week.


In this episode of Noord Z, presenter Mrs. Karlijn ter Horst enters into conversation with Dennis Veldpape, director / owner of Royal Christmas. Click at the photo to get to the interview.

Joulu trendi # 1. Kasvitieteellinen: rakkaus luontoon

 

Viime vuonna näimme tämän "elämäntavan" jo esiin, tänä vuonna emme voi välttää sitä: vihreä, vihreämpi, vihreämpi! Kasvitieteellinen joulukuusi yhdistää kaikenlaisia todellisia kasveja ja keinotekoisia kasveja, joilla on vihreät pallot ja erilaiset koristeet luonnosta. makuja, todellisia oksia, kasveja makramagneetteihin ja niin edelleen. Tämä suuntaus sopii hyvin nykyaikaiseen teolliseen sisätilaan, mutta se sopii hyvin maaseudun kotiin.

Joulukuva # 2. Skandinaavinen joulu, jossa siniset värit

emme silti voi päästä eroon modernista skandinaavisesta joulukoristelusta. Vuonna 2016 tyypillinen punainen, valkoinen ja kevyt puu yhdistettiin oranssin. Tänä vuonna tämä väkevä väri korvataan sinisellä! Punainen, valkoinen, sininen niin.

Joulukuva # 3: talvet: valkoinen pehmeillä väreillä

Winter white ei koskaan ole muotia. Edelliset vuodet olivat erittäin viileitä värejä yhdessä kovaa sinistä ja vihreää, mutta alkavat nähdä lisää naisellisuutta tänä vuonna. Vaaleanpunainen ja violetti tekevät valkoisesta talvesi sisustuksesta hieman pehmeämpi.

Joulu trendi # 4. Atelier: teollinen + käsityö

se ei ole pelkästään olohuoneemme, jotka ovat kovempia, ja jokainen uusi catering-kompleksi on täynnä teollista tyyliä. Se on täysin lonkkaista! Näiden "kylmien" teollisuusmateriaalien, kuten musta teräs, betoni ja kivi yhdistelmä, pehmeiden nudet-sävyjen kanssa, on Kaemingkin Atelier'n kastettu trendi. Käsityöt, kuten käsintehdyt kynttilät, nahka ja köysi, tekevät siitä kaiken.

Joulu trendi # 5. Klassinen joulu on palannut!

 

Joillekin teistä tämä tyyli tietenkin ei ole koskaan poistunut. Mutta tänä vuonna näemme paljon enemmän tästä kaupoissa: klassinen, perinteinen joulukoriste, jolla on paljon houkuttelevuutta. Kuten brittiläiset ja amerikkalaiset, se on niin hyvä. Vihreä, punainen, kulta ja uusi väri - tryffeli ruskea yhdistyvät kauniisti puussa. Sisällytä (elämäsi kokoiset) pähkinänsärkijät, jos pidät siitä. Nostalgia parhaimmillaan

 

Royal Joulu on mitoitettu erinomainen. Winschoten 2. lokakuuta

On www.muovikuusi.nl hän myy joulua Royal joulumallisto yksityisille asiakkaille. Tämä sivusto, 19 eri kielellä, on käynyt monet päivittäin. Royal Joulu Trustpilot arvioidaan sen palvelua ja laatua.

Royal Joulu on tehnyt tuhansia asiakkaita onnellinen hänen kokoelma keinotekoiset joulukuuset, köynnöksiä, seppeleitä, jne. Asiakkaat voivat vierailla verkkosivuilla Trustpilot: www.trustpilot.com/review/www.royalchristmas.nl jättää tarkastelun. Tämä voi olla palvelu, toimitus-tai laatu artikkeleita. Viime vuonna yli 1100 asiakasta jätti tarkastelun, jossa keskimääräinen luokitus on 8.9. Joka päivä on uusi arvostelua sisällä.Tiimi Royal jouluna on näitä arvosteluja tärkeimpiä kysymyksiä parantaa palvelujaan / laatu.Tiimi RC toivoo, että voimme toimittaa. Jokainen asiakas olla tyytyväinen kohteet tilaamasi Alla ympyräkaavio arvion vuonna 2013:

Trustpilot beoordeling

Royal Christmas esittelee säilytyspussin! Winschoten 27. syyskuutaRoyal Joulu on tuonut säilytyspussi. Tämän hihassa voit helposti tallentaa, esim. kellarissa tai ullakolla rikkomatta sen pois. Keinotekoisella joulukuusiKaunis puu ei riko tämän ihanteellinen laukku.

Tässä muutamia kuvia. Tällöin voidaan käyttää suojaamaan lialta ja vaurioilta ja voit joulukuusi on ihanteellinen käytössä.Varastointi laukku on laadukas ja tarjoaa parasta suojaa sinua puu.Kansi sopii kaikenlaisille joulukuuset. Se on saatavilla eri kokoja ja sopii jokaiselle puun ympärille!

Opberghoes kunstkerstboom

Royal Joulu keinotekoiset joulukuuset. Winschoten 27. syyskuuta

Royal Joulu on yli 200 erilaista joulukuuset. Nämä erot koko, laatu, materiaali ja hinta. Meillä on promo linja, rivi-ja Premium Deluxe linja.Ero näiden kolmen, hinta ja materiaali.

Promo linja ovat pääasiassa vastinetta rahalle ja on halvin. Tämä on pääosin tehty PVC: stä.Promo linja on suosittu, koska sinulla on kaunis puu laatu hyvään hintaan. Hyvä hinta ja hyvä laatu.Muotoja tämän puun otetaan kuin todellinen mäntyjä.Oksat ovat ruskeita keskellä ja vihreät neulaset ovat vaaleanvihreä pisteitä.Puut ovat vähemmän tungosta kuin muilla radoilla. Premium Line on taas kalliimpaa ja tulevat pääosin tehty PVC ja PP. Tämä linja on hieman kalliimpi kuin promo linja. Nämä puut ovat valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Näin puu on realistinen näkemys, koska oksat ja neulaset läheisyydessä varsi, on valmistettu PVC-ja PE / PVC. Nämä puut myydään hyvin kokoelma Royal joulua. Deluxe linja on kallein ja on pääosin tehty PE. Tämä materiaali tarjoaa eniten "luonnollinen" ilmeen. Tämä linja on myös erittäin suosittu ja myydään paljon. Nämä puut ovat leveä alareunassa vahva yhdennäköisyys oikeaa puuta. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kutsutaan PVC ja PE. Tämä linja on myös joitakin puita valmistettu 100% PE.Puut on vahva teräs keskisalko, ja ruostumatonta terästä ytimet kussakin tukea monia koristeet. Sinun tarvitsee vain vahvistaa ripustaa oksat ja puu on valmis! Erilaisia osiaDeluxe linja on korkein laatu linja ja rakasti monet asiakkaamme. Kunstkerstbomen Royal Christmas

Lehdistötiedote:

 

Download the following release:

Press Release      

Royal Christmas presents: 1 minutes tree


Royal Christmas producer and market leader in the field of artificial Christmas trees, developed the 1 minute tree.

The unique feature of this artificial Christmas tree is that the tree pops open and is ready for decorating within 1 minutes. The artificial Christmas tree consists of three parts that you simply put together. The branches open automatically. After Christmas the tree can be put stored back in the box within 1 minute

To get an impression please see the demonstration film on: www.artificialchristmastree.co.uk

The 1-minute tree is a revolution in the field of artificial Christmas trees. The 1-minute tree system will be the standard for future artificial Christmas trees. Actually, this tree was initially meant for the decoration companies. They have decorate many trees in a very short period. With the 1-minute system they will save a huge amount of time.

The 1-minute tree is available in 3 models in the sizes: 150 cm to 240 cm
The 1-minute tree is available at:

- Christmas Shops, garden centres and DIY.
- online: artificialchristmastrees.co.uk
 

Press Release Christmas Trends for 2010


Winschoten September, 2010, Royal Christmas producer of Christmas articles describes the trends for 2010:

PTo give the Christmas atmosphere further expression, there will be more and more use of lighting for both indoor and outdoor. The Christmas wreaths, garlands and Christmas trees with Christmas lights will determine the next few years longer preside.

In terms of colours you see next to standard colours: red, gold and silver trend colours: Blue and Orange. The white and black colours are on their return.

PE artificial Christmas trees: after about 35 years of PVC artificial Christmas tree the trend for 2010 is the PE artificial Christmas tree. These artificial Christmas trees have moulded branches which are almost a copy of a real branch! The most luxury trees have PE branches with integrated LED light sets.


an example of the PE artificial Christmas tree.

Press Release


More than the halve of the Dutch households have artificial Christmas trees: Winschoten September, 2010, Royal Christmas producer of artificial Christmas trees gives her vision: Why people massively go to artificial Christmas trees and yearly so many new models are sold.

In recent years, the quality of the materials are changed and improved. The traditional artificial Christmas trees were only made of PVC. The new models are manufactured with moulded branches which are almost a copy of a real branch. Prelit trees are also coming more in demand, the most luxury trees are made of 100%PE material with integrated LED light sets. Also very popular is the 1 minute tree system for these trees you don’t need to unfold any branch they just pop open when taking the parts out of the box. This tree total built up takes less than 1 minutes.


Benefits of an artificial Christmas tree:

- easy in use
- can be used for many years
- better quality
- looks very beautiful and full
- flame retardant
- no needles on the ground
- waste reduction
- time saver (1 minute tree)
- real trees getting chopped every year
Contact:

Royal Christmas
Dennis Veldpape
+31 (0) 597 413546

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa ennen klo 13 Toimitusaika 2 - 3 päivää!
Transport
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Miksi? Napsauttaa täällä lisätietoja ja tietosuojaselosteemme.